Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Sneller dan ik dacht. Afgelopen tijd druk met de website bezig geweest en nog niet helemaal klaar, maar wel alweer in de lucht. En ook klaar voor de blog verhuizing.
De Kunst van Moestuinieren gaat voortaan via de website van Openlucht Atelier. De website van Openlucht Atelier heb ik vernieuwd, komende tijd ga ik me richten op kunst en duurzaamheid verbinden. Ondertussen prachtige boeken in huis om zelf natuurlijke verven en materialen te maken. En ook al wat geëxperimenteerd, heel leuk, zoiets als een verf lab met springende vulkanen. Binnenkort volgt hier een blog over op Openlucht Atelier.

Wil je me blijven volgen, over mijn nieuwe opzet en projecten lezen? Ga dan naar www.openluchtatelier.nl en schrijf je daar in als abonnee. Dezelfde wijze als deze blog.

Deze site blijf nog wel even in de lucht. Ik zal verderop in tijd nog een herinneringsblog schrijven, dan kun je je alsnog inschrijven mocht je deze mail gemist hebben ofdat het er tussendoor is geglipt. En mocht je besluiten je niet in te schrijven, dank dat je deze blog heb gevolgd en alle goeds!!

Graag zie ik je op de site van Openlucht Atelier!
Hartelijke groet,
Nadia

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.