Onstuimig weer

Onstuimig weer

Zo waait Corrie, Dudley, Eunice en Franklin allemaal bomen op de weg en dakpannen van de daken. Zo regent het pijpenstelen en is het ijskoud. En zo voel je de zonnestralen op je huid en zie je een eerste krokus in je tuin omhoog schieten. Eerste tekenen van de lente voelbaar. En zo komt er op fb een advertentie langs over houtskoolportretten en sfeer maken. Die me lenteblaadjes beloven en roepen doe je mee?! Ze weten me goed te vinden. Dus smullen de vleugelnoten nog steeds van de citroenen en ben ik de cursus gaan volgen. En tjee weer helemaal verliefd!! Een verrassende toevoeging van wat ik al weet en doe. Wat onstuimig zo voelt het wel.

Wil je ook een houtskool portretje (op ongeveer A4 formaat), vraag naar de mogelijkheden. Leuk om kado te geven!

Van Tati:

En zo wordt er een heus portret van mij getekend…

Eén gedachte over “ Onstuimig weer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.