Lentethuisperiode week 3

Lentethuisperiode week 3

Het is sprokkelen van uurtjes voor in het atelier. In deze sprokkel uurtjes een portret opdracht af kunnen maken. Yoehoeeee. In die uurtjes moet ik er ook echt weer even voor gaan zitten om me te kunnen verbinden met de verf en wat ik ermee doe. Mijn hoofd loopt deze week regelmatig over van wat er gedaan moet worden en wat we kunnen en willen doen. Elke dag weer opnieuw keuzes maken. Schilderen voor mezelf komt daar nauwelijks meer in voor. Een krul op mijn aftekendeur, het is af! Trots.

En hoe het hoofd weer wat leeg gemaakt kan worden. Creatief op andere momenten op een andere manier. Vinden. Creeëren. Genieten. Samen een boekje maken. Samenwerken. Verzinnen en tekenen. We tekenen met een gevonden veer en ecoline. Allebei in een andere kleur. Als alles droog is kleuren we in en vertellen we het verhaal. Veel plezier!

Boekje schrijven met je kind
Even wat luchtigheid in deze tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.