zonder al te veel woorden

zonder al te veel woorden

Nestelen. Verhuizen. Komende tijd hou ik het eenvoudig. Neem ik de tijd om vanuit deze plek op onderzoek uit te gaan, ben ik nog aan het uitpakken, wat is er te zien, wat is hier te beleven? Ik geef geen uitleg, soms een woord of een zin. Ik laat het verder aan de verbeelding van jullie zelf over en misschien komt er iets langs waar je zelf in geraakt wordt. Of ga je zelf ook op pad. Leuk als je het me laat weten op deze pagina of in een persoonlijk bericht. Veel plezier!

Zie ook eerder bericht ‘Nestelen

Materiaal gebruik. Mixed media. Op olieverfpapier met gesso eroverheen (had ik toevallig op maat 14,5×18,5, klaar liggen, eens kijken hoe dat werkt). Indian inkt, walnoten inkt, ecoline, kleurpotloden, houtskool potloden in zwart en bruin tinten. Liquid masking film. Experimenteel.

sneeuwklokjes

Dag lieve Floyd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.