Nestelen

Nestelen

Een eerste blog dit jaar en vanuit een nieuw nest. We zijn verhuisd. Het is alsof ik in het geheel ergens nieuw aankom en gereset ben. Alsof ik voor de eerste keer een blog schrijf. Ik moet zeggen dat ik er tegenop zag. Wat dan, waarover moet ik schrijven, wat wil ik laten zien?
Van hieruit ziet alles er anders uit. Het licht is hier anders, mijn ruimte is anders, de wind waait anders. Dat wordt dat ook even mijn uitgangspunt voor nu. Komende tijd hou ik het eenvoudig. Neem ik de tijd om vanuit deze plek op onderzoek uit te gaan, ben ik nog aan het uitpakken, wat is er te zien, wat is hier te beleven? Ik ga wandelen, fietsen, neem foto’s met mijn camera en soms alleen met mijn ogen als het weg vliegt. Mijn schetsboek. Wat raakt mij het meest, wat geeft mij een sprankeling? Het hoeft niet mooi te zijn, gewoon wat er is. Ik geef geen uitleg, soms een woord of een zin. Experimenteel me onderdompelen op deze nieuwe plek en weer in beweging komen. Ik laat het verder aan de verbeelding van jullie zelf over en misschien komt er iets langs waar je zelf in geraakt wordt. Of ga je zelf ook op pad. Leuk als je het me laat weten op deze pagina of in een persoonlijk bericht. Veel plezier!

2 gedachten over “Nestelen

 1. wat een juweeltje deze ?aquarel?
  Vrijdag de voor 2021 eerste koningin begroet, een aardhommelkoningin. Zij vloog op de krokussen die door haar gewicht naar de grond bogen voor haar .
  Veel plezier met het ontdekken, ontmoeten

  1. Ha Lian, Indian inkt, walnoten inkt a la Ilse en vleugje kleurpotlood. Het aquarel effect door eerst het papier met water selectief nat te maken en daarna de indian inkt laten vloeien.
   Wat fijn he dat er van alles wakker gaat worden. Prachtig zo’n koningin met haar buigbare bewonderaars
   Dankjewel! Liefs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.