Het nieuwe jaar in!

Het nieuwe jaar in!

Bijna is het weer zover, gaan we het nieuwe jaar in. Ik hoop dat iedereen fijne dagen heeft gehad en fijne dagen gaan komen. Iedereen fijne dagen gewenst en dat we een mooi liefdevol en gezond nieuwjaar in mogen gaan met doen wat we leuk vinden en dat er inspiraties op je pad mogen schijnen.

Het lijkt hier wat stil, maar achter de schermen gebeurd er een hoop. Vanaf oktober ben ik De Kleine Tiki gaan doen, het jaar ‘Jezelf in beeld door creatief lichaamswerk’. Een jaar even helemaal voor mezelf, beeldend werk dat wordt gevoed door lichaamswerk en andersom. Het is fijn om dat in stilte te doen en met een mooie groep vrouwen waarin gedeeld wordt en we elkaar inspireren. In de tussentijd ook schilderopdrachten, coachwerk en een mooie workshop ‘zielenkaarten’ mogen geven. Dankbaar. Een bewogen jaar. Wie weet wat het nieuwe jaar weer brengt!

En zo komt er ook zo af en toe een tussendoortje op mijn pad. Naaldvilten. Ik had er niet eerder van gehoord, maar op school worden er leuke paddenstoeltjes gemaakt, zodoende mocht ik het ook leren en wanneer je googled komen er zulke leuke werkjes voorbij. Het vraagt even oefening, maar het heeft iets weg van boetseren met wol. Of net als 3d tekenen waarin je de stapjes volgt van hoe teken je een hert of muis. De basisvormen maak je 3d en prik je op elkaar, je gumt de schetslijnen uit met plukjes wol. De kringloop heeft leuke theekopjes of andere potjes. Leuke presentjes.

Een mooi liefdevol en gezond 2023!!
Dat er inspiraties op je pad mogen schijnen
(…en je dit mag gaan bewandelen)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.