Waar regen stroomt

Waar regen stroomt

Met mijn tekentas altijd wel ergens om me heen komen er geluiden van ook willen. Ik maak een tweede tas, zij mag de stofjes kiezen. Als de tas klaar is nog even verdriet, ze wilde de oorspronkelijke hengsel aan een kant eraf. Maar ja je kunt ze er niet meer aanmaken. Bij deze tas staat het zo mooi, zonder dat hengsel moedig ik aan. Benoem hoe haar tas eruit ziet, helemaal naar haar smaak en de mijne naar mijn smaak. Twee verschillende tassen. Zo leuk! Ze knoopt er gevlochten scoubidou touwtjes aan met soms wat kralen, waar ze dagen mee bezig is geweest. Ik mag er ook een voor mijn tas. Omdat ik ook een doos met pastel krijtje heb, heb ik er voor haar ook een. Ze is blij en vraagt meteen: ‘wanneer gaan we naar de moestuin, dan kunnen we tekenen?’ Mijn mond valt open omdat er de laatste tijd veel weerstand is om naar de tuin te gaan, ze moest te vaak mee. Dus heb ik het even losgelaten en kies ik mijn eigen moestuin momenten wanneer ze op school is (het kan weer!) En dan wachten tot ze er zelf om vraagt. Nu!?

Een wrap-etui bedacht en gemaakt, twee stuks. De tas was zó gevuld, het scheelt weer een doos. En meteen goed overzicht wat je hebt als het uitlegt. Er zijn ideeen om een webshop via Etsy te maken, hier wil ik gaan verkopen wat me zo invalt, zoals deze etui. Wie weet kan ik nog meer mensen hier blij mee maken. Ik maak op bestelling!

En wanneer het tasmoment voorbij is valt er door de brievenbus een nieuwe ‘Atelier’ magazine!! Een verjaardagskado voor een heel jaar. Tips en weetjes. Mijn oog valt meteen op de voorkant. Een boeiende en simpele techniek schuilt hier achter. Natuurlijk meteen uitproberen. En wat een feest: portret, intuïtie & fantasie komen samen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.