Oneindig veel mogelijkheden

Oneindig veel mogelijkheden

Zo was mijn illustratie Spikkeltje experiment nog niet klaar, en zo ga ik er toch een eind aan breien voor nu. En wat kom je er een hoop in tegen over jezelf. Experimenteren en ontdekken weer net voorbij wat ik normaal gesproken doe. Het herhalen van vormen en deze steeds weer op een andere manier invullen. Ik zit nog een beetje vast aan de kleur zie ik. Het spelen met lijnen en laten vloeien vind ik fijn. Ook spannend als je iets leuks heb gevonden, toch verder te gaan onderzoeken en niet meteen te stoppen uit angst het leuke weer kwijt te raken. Durven doen. De combinatie van mixed media, waarvan ik simpelweg gewoon vergeet dat je ze kunt combineren. Het uitdijen van een overvolle tafel omdat het fijn is in zicht te hebben wat kan. Voelen dat de ruimte echt te klein wordt en met een vooruitzicht dat ik straks in het nieuwe huis weer alle ruimte hebt, daar geniet ik nu al van.

Mixed media. Verschillende soorten natuur inkten: walnoten inkt, inkt van saffloer en orseille, met dank aan Ilse Breen die deze heerlijke inkten heeft gebrouwen! Ook indian inkt, Acrylverf, vetkrijt en pastelkrijt/potlood. Op wit papier en grijs (water opneembaar)papier. Al tekenend, schilderend en via monoprint. Monoprint is een eenmalige druk op papier.

En tot slot monoprint combineren met collage. Waarbij de afbeeldingen die je vind ook weer een extra dimensie of diepte kan geven. Al kun je dat ook wat abstracter invullen dan hoe ik het heb gedaan. Mijn vondst, de parels in te vullen met de parels van het leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.