Mijn deuren open

Mijn deuren open

En zo zijn we totaal onverwachts ons huis aan het ruimen. Op onze zolder een kudde ezels, oude overvolle tekenmappen en gereedschappen die weer tevoorschijn komen. Het pad wat je aan het bewandelen was met een route dat voor komende maanden al grotendeels was bedacht ziet er ineens heel anders uit. Nu geldt dat vermoed ik voor ons allemaal wel in deze ingewikkelde tijd, waarin wat vanzelfsprekend was, dat niet zo meer is. En we met al onze creativiteit mogelijkheden mogen moeten willen creëren.

Vandaag open ik de deuren van mijn
Etsy-winkel: OpenluchtArt!
Het is in de lucht en jullie zijn van harte welkom om even langs te komen, op je gemakje even te snuffelen.

Natuurlijk super onhandig in alle verhuisdrukte, maar we hebben een 24 uurs online bezetting. Dus dat komt wel goed. Straks alle ruimte om aan de slag te gaan!

Al zolang ik weet heb ik een atelier aan huis of elders. Ik heb in het verleden vooral veel geschilderd en dingen gemaakt om geld in te zamelen voor goede doelen. Twee jaar geleden heb ik mijn baan opgezegd in de zorg, het paste me niet meer. Openlucht Atelier deed ik er steeds naast. Nu er steeds meer ruimte ontstaat om weer aan de slag te gaan besef ik dat ik dat het allerliefste doe: dingen maken, creëren, daarin spelen en ontdekken. Alleen en samen. De wens om daarmee te mogen verdienen. Nu gaan er in de toekomst vast weer acties komen voor doelen die me aan mijn hart gaan, deze blijven we sowieso steunen of ik het nou zichtbaar met een actie maak of niet.

De winkel zal een leuke plek worden om te laten zien wat ik creëer, waar ik mee bezig ben. Het zal met me meebewegen net zoals deze blog. Ik heb het ingericht voor persoonlijke schilderingen en nu nog wat oude schilderijen die me aan het hart gaan, maar die ik al zolang heb dat ik ze los kan wil laten. Van mijn originele illustraties kan ik maar moeilijk afstand doen en ben daarom aan het onderzoeken of ik ze kan aanbieden in vorm van kaarten en posters. Ik begrijp dat er ook digitale mogelijkheden zijn. Wat in de winkel staat is een voorzetje, een beginnetje.

Wanneer je een Etsy account aanmaakt kun je me in de winkel volgen, hartjes aanklikken wanneer je iets mooi vind of via Etsy bestellen. Hiermee kunnen anderen mij sneller vinden, wordt je zichtbaarder. Het is eenvoudig om een account aan te maken, je hoeft er ook geen winkel voor te beginnen. Maar ook zonder account kun je even een kijkje nemen. Leuk als je laat weten wat je ervan vindt!
Mijn winkeladres: OpenluchtArt.etsy.com

Omdat deze stap en deze realisatie toch wel als een feest voelt, ga ik het ook zo openen.
OpenluchtArt trakteert met een LEZERSKORTING geldig in de maand november en december 2020.
* 20% op de wrap-etuis https://www.etsy.com/nl/shop/OpenluchtArt?coupon=FEEST20;
* 10% korting op alle al gemaakte schilderijen (dus niet de persoonlijk nog te maken). https://www.etsy.com/nl/shop/OpenluchtArt?coupon=FEEST10
* De ‘van alles wat’ ansichtkaarten zijn speciaal gemaakt voor de opening van de winkel en daarom voor een leuke prijs. Op=Op.

Voor de lezerskortingen heb ik een kortingscode aangemaakt, bij het afrekenen komt deze tevoorschijn. En zo niet kun je de code FEEST10 of FEEST20 invullen. Voor mij ook voor het eerst, wanneer het niet werkt kun je mij contacten.
Afhalen in Gouda mag ook. Of als we in de buurt zijn kunnen we het langs brengen. Graag, zeker voor de grotere schilderijen!

Het creëren is een tijdrovende, maar heerlijke klus,
het is altijd zoeken naar een eerlijke en betaalbare prijs.

Wist je dat……

Ik aan een portret wel 15 tot 30 uur werk…..
Ik het schilderproces wel heel boeiend en fascinerend vind…
Ik er stil van kan worden…..
Ik sommige portretten heel gezellig vind….
Het dan ineens heel stil kan zijn wanneer het portret er niet meer is….
Ik het portret en haar energie ook echt even mis….
Dat ik een persoonlijk schilderij superleuk vind om te maken…
Illustraties veels te leuk zijn om te maken….
Zich goed leent om te spelen en te experimenteren….
Dat de serie illustraties zoals ‘volgen van je verlangen’ 10x 11cm me een dikke middag koste….
Ik daar veel van geniet…
leer….
en ontdek….
En ik de volgende dag weer dingen zie die ik nog even bijwerk….
En ik ’s nachts nog veel meer ideeën krijg…
En dan hebben we het vooraf sudderen, schetsen en vormen nog niet eens meegerekend….
Ik hier enorm blij van word…
En ik hoop jij ook….

2 gedachten over “Mijn deuren open

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.