opruimen en toetjeskunst

opruimen en toetjeskunst

Bladeren die de seizoenen hebben meegemaakt, zon, regen, onweer, warmte, kou, storm aan luizen of andere beestjes, rupsen, lieveheersbeestjes, larven daarvan, schuilplek of plek om tussen te rusten. Wat maak je eigenlijk mee als blad? Herfst. En dan nu loslaten van wat niet meer nodig is, bewaren wat essentieel is voor de winter en nodig om straks weer uit te lopen. Minimaliseren. Bladeren die in slow motion, in de tempo van de wind naar beneden dwarrelen en ik nog eens vertragend inzet, waardoor ik er nog langer van kan genieten, verwonderend. Een appelboom die het loodje heeft gelegd. Loslaten van ons huis als een blad van een boom. Wanneer er veel mensen enthousiast zijn en mogelijk willen bieden op ons huis, dan toch even ‘auw’. 18 jaar hebben we daar gewoond, lief en leed gedeeld, onze dochter is hier thuis gekomen. Nieuwe herinneringen gaan maken in ons nieuwe huis. En zo rijden we een hele dag met onze garderobe en krat vuile was rond omdat we even geen huis hebben. Mogelijke kopers kijken in ons huis. Nog in de opruim modus zijn we klaar met opruimen.

En dan van een hele andere orde:

TOETJESKUNST

Gemaakt door alle huisgenoten die yoghurt met zelfgemaakte jam nuttigden. Ik zoú en moést foto’s maken van alle kunstwerken, ik heb er een paar voor jullie uitgezocht. Leuk voor aan de keukentafel,
Hoe ziet jou toetjeskunst eruit?

Alle aanbiedingen gelden tot 31 dec dit jaar!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.