Vol verwachting klopt mijn hart

Vol verwachting klopt mijn hart

Vermoedelijk een laatste blog dit jaar, of zal het me nog gaan lukken er nog een te schrijven? Vandaag krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en kunnen we vol aan de bak. Ons huis binnen no time verkocht. Superfijn. In de tijd dat we nog geen sleutel hebben zit ik met mijn gedachten al in het huis en vallen de ideeën naar beneden. Maar laat ik niet te hard van stapel lopen. Eerst Sinterklaas en een verjaardag te vieren. Vol verwachting.

Sinterklaas is in het land en we bevinden ons wat in een schemergebied, bestaat hij nou echt of niet? ‘Eerlijk zeggen mam!’ Kan iemand zo oud worden? De goedheiligman is stoffelijk natuurlijk al lang dood, niemand kan zo oud worden. Maar voor zijn dood wilde hij graag dat zijn gedachtengoed en festiviteiten bleven bestaan. Hij wilt dat het goed gaat met kinderen en hij ziet hen graag blij, je mogen verheugen en verwachten (op dat ene cadeau!). Volwassenen willen dat ook voor hun kinderen en dus helpen ze hem hierbij. Dus hij bestaat, in ons hart en in ons feest. Dus ik help sinterklaas ook een beetje. Zodoende kreeg ik een verlanglijst om te overleggen met Sinterklaas. En voor de zekerheid ging er ook een in haar schoen en werd Sinterklaas vrolijk vol verwachting toegezongen.

Deze kreeg ik in mijn schoen en omdat ik ‘de roe’ zo mooi vond, kreeg ik een heleboel!

Bingo spelen met Sinterklaas. Ik kan dan erg genieten van het inkleuren en het buiten de lijntjes verzinnen. Dit stimuleert enorm de creativiteit van kinderen (en die van mezelf) en ook buiten de lijntjes mogen denken!

NB. Kinderen die grenzeloos zijn en moeite hebben om binnen de lijntjes te kleuren, dan is de oefening beter om binnen de lijnen te leren kleuren. Kinderen die bang zijn om fouten te maken en heel netjes zijn, dan kan het een mooie oefening zijn om buiten de lijnen te gaan. Te beginnen bij jezelf, dan gaan ze dan meestal vanzelf meedoen!

En een heerlijke verassing om geraapte walnoten te krijgen dat ons bracht bij een heerlijk tussendoortje, ondertussen ons favoriete recept deze winter: warme appels met walnoten en met het omhulsel van de walnoot nieuwe omhulsels maken! Dank voor de walnoten en het recept!

Nog net op de valreep nieuwe kunstkaarten voor in de winkel. Gekozen voor danskaarten, in verbinding. Vorig jaar geschilderd. Geïnspireerd op de bezielde Biodanza lessen van Renée Mars. De dans van het leven, in verbinding met jezelf en anderen. In deze roerige ingewikkelde tijd belangrijker dan ooit om met elkaar in verbinding te zijn, op welke manier dan ook.

Ik wens iedereen een hele mooie december maand, in verbinding!!

Let op: Openingsaanbiedingen gelden alleen deze maand nog!
Wil je een schilderij eerst zien, neem dan contact met me op.
Alle kaarten zijn duurzaam gedrukt!

En zoek je nog andere leuke cadeaus dan kan ik je van harte Sus n Eco aanbevelen, prachtige duurzame producten!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.