Vleugelnootverhalen

Vleugelnootverhalen

Wat als je dan ineens vleugels hebt en overal heen kan vliegen. Je pagina’s nog blanco zijn wegens gebrek aan inspiratie en zwaarte van van alles wat er om ons heen gebeurd. Van een tijd waarin je nergens heen kunt naar een boom vanwaaruit je overal heen kunt. Het begint bij onze vleugelnootboom vlak voor ons huis. De vleugelnootjes raken los en fladderen rond hun steel. Enkelen gaan erop uit, op zoek naar vulling van hun pagina’s die voldoening geven. Door weer, wind en met ballonen mee, laten ze zich meevoeren.

Fijn weekend!
Nadia

Je laten meevoeren met een ballon,
steeds hoger en hoger.

Tot het raakt, de sterren.
De aarde onder zich steeds kleiner en kleiner.

Dan rusten op de sterren,
en even niets dan dat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.