Teken- en schilderles

Teken- en schilderles

Zo leuk als er dan een vraag komt of ik ook schilderlessen geef. Een leuk experiment om al wat ik heb gedaan en geleerd om te zetten in lessen. Ik werk veelal intuïtief, ‘ik doe maar wat’ zo voelt dat altijd, en dat voelt heerlijk en vrij. En hoe breng je dat over? Als je dat wilt weten, er zijn nog twee plaatsen vrij!

Op mijn zolderatelier ga ik vanaf maandag 16 mei teken/schilderlessen geven van 9.30-11.30 in een klein groepje.

Wil je leren (portret)tekenen en schilderen of hier vaardiger, intuïtiever of losser in worden? Je krijgt de gelegenheid meerdere materialen en technieken uit te proberen en zo je eigen koers te gaan varen naar waar je zin in hebt.

Kosten 23 euro per les. Sommige materialen zijn inclusief en sommige om zelf aan te schaffen.

Mocht je het leuk vinden en meer info willen, laat het me weten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.