Hoe water stroomt

Hoe water stroomt

Sint Jansfeest, midzomerfeest. Het vieren van de zomer, de langste dag van het jaar. Geluk en overvloed. Dapperen van klas 6, groep 8 springen over het vuur naar de overkant, naar de middelbare.

De langste dag dit jaar is alweer geweest, de dagen gaan weer korter worden. Nog niet eerder dringt dit zo tot me door en wat me alweer bijna heimwee geeft naar de langere wordende dagen van volgend jaar. En de zomervakantie moet nog beginnen, waar ik naar uit kijk!
Een wat rommelig schooljaar zo kijk ik terug. Staarten van verhuizen, van corona, van onze kittens die ondertussen geen kittens meer zijn, maar wel minstens nog net zo leuk. Ik heb aan opdrachten gewerkt, nieuwe ontdekking gedaan met houtskool. Eigen strubbelingen doorgemaakt. Op vraag coaching werkzaamheden opgepakt waarin ik opnieuw ervaar hoe bijzonder het is om beeldend werk in te zetten bij persoonlijke ontwikkeling. Hoe diep en helder dat raakt en doorwerkt. Zo blij ook met mijn nieuwe ruimte waarin ik dat kan doen!!
Afgelopen jaar heb ik minder gedeeld op deze blog, stroomde mijn rivier andere wateren.
En waar ze heen stromen is mijn grote avontuur, ik zwem in de rivier en laat me meevoeren.
Ik wens iedereen een hele fijne zomer en stroming!!

Achterstallig onderhoudt, schilderijen die al even onaf liggen daar kom ik nu aan toe.

Boven: 29×29 vervolg met bijzondere techniek van fotodruk (links) en acryl schilderen (samen rechts). Zoek rechts de verschillen, wat is foto en wat niet? Ik vind het heel bijzonder en mooi hoe de structuur van het papier van de foto en de foto meegaat doen in het schilderen.

Boven: 25×25 lekker weer eens ouderwets met acryl al was het de bedoeling olieverf geloof ik. Het was wel weer wennen wanneer verf onder je kwast droogt. Acryl droogt snel op in tegenstelling tot olieverf. Omdat wat uit te stellen heb ik ‘slow dry medium’ gebruikt. Olieverf smeert toch lekkerder

Detail schilderij in opdracht geschilderd 120×40 olieverf, twee zusjes.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.