Tijd voor een nieuwe stroom

Tijd voor een nieuwe stroom

Deze noem ik ‘Tuin van de verbeeld dingen’. Dat hoort bij een nieuwe ruimte waarin ruimte is voor verbeelden, beelden en dingen. De kracht van het verbeelden. En ook dingen. Dat zeggen we thuis zo graag als we niet op een woord kunnen komen maar het wel voor ons zien en precies dat bedoelen. Dingen alsook die ik graag maak en waar ik mezelf en jullie graag blij mee maak. In mijn winkeltje die nu op Esty leeft maar ook andere mogelijkheden ga onderzoeken.
Een nieuwe start maak ik met een kralenreeks. Kralen van takken van mijn kersenboom. Uit mijn moestuin waar ik 6 jaar geleden mee begon. De kersenboom die ik als eerste plantte, centraal in mijn tuin. Het biedt kersen aan de bewoners van mijn tuin, die mijn tuin mede onderhouden. Het geeft mij beschutting tegen zon en regen. Het laat mij de seizoenen beleven en de cyclussen van leven zichtbaar maken, zoals het lieveheersbeestje of jonge vogels die uitvliegen en groter worden. Het snoeihout is prachtig, kan hout snijden, kralen in dit geval. Kralen die je kunt rijgen, kralen die kunnen verbinden. Aardige woorden maken, je naam vertellen, er zijn. Dingen die wat mij betreft nu belangrijker zijn dan ooit. Iedere naam doet er toe, ieder persoon doet er toe, wat zijn of haar keuze ook is. Volg je hart, volg jouw weg. Verbind.

Voor deze gelegenheid, als je je naam of mooi woord vind in de kralen titel ‘Tuin van de Verbeeld dingen’.
Dan maak ik hier een ketting van voor jou en kun je deze gratis bij mij ophalen. Versturen kan ook, dan reken ik alleen de verzendkosten. Op=Op. Stuur me een berichtje!

23 kralen om uit te delen en te vormen tot namen. Mocht je naam er niet bij zitten, maar wilt wel graag een namenketting met jou naam of voor iemand anders, dan kun je kijken in mijn Etsy winkeltje. Dan maak ik graag jouw naam erbij. Grote en kleine kralen. Verbeeld uit de takken van mijn kersenboom.

Veel plezier in deze nieuwe stroom!
Nadia Roozendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.